fbpx

Letölthető anyagok

Itt találod azokat az anyagokat, amelyeket azért hoztam létre, hogy segítségükkel önállóan is haladhass, megtaláld a megoldásaid, vagy épp támpontot, inspirációt nyújtsanak, ha épp arra lenne szükséged.

“A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.”

Nelson Mandela

A legjobbat a legrosszabból

A koronavírus mindannyiunk életében változásokat generál. Természetes következménye sok ember életében a bizonytalanság okozta félelem, kilátástalanság és aggodalom. Azonban ezek az érzések hosszú időre leblokkolhatják az embert, miközben a túlélést, a fejlődést akadályozzák.

A letölthető anyagban 15+1 kérdést állítottam össze, hogy kihozhasd magadból a legjobbat, és felfedezd, hogy a félelmek, aggodalmak mögött micsoda erő és mennyi rejtett képesség lakozik Benned. Amint felfedezed és aktivizálod ezeket az erőforrásokat, a jövődet is képes leszel úgy alakítani, ahogy Számodra a legjobb.

A körülmények adottak, a kérdés, hogy Te hogy reagálsz rájuk!

“Fejlődésed forrása is ugyanott lakozik, ahol félelmeid élnek és mivel az élet a fejlődésről szól, öleld magadhoz a hihetetlen lehetőséget, amit a félelem hoz számodra.”

Robin Sharman

Máris küldöm e-mailben!

  Legjobbat a legrosszabból

  A kudarc, mint lehetőség

  Nincs olyan ember a világon, akit ne érne kudarc. Bármit teszel, vállalod annak a kockázatát, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy azt elképzelted.

  Nem a kudarccal van gond, hanem azzal, ha rosszul kezeled.

  • Ha hagyod magad betemetni a kudarc okozta rossz érzések által
  • Ha elveszíted a kedved és a motivációd
  • Ha a félelmeid az újabb kudarctól teljesen lebénítanak
  • Ha elhárítod a felelősséget és másokat kezdesz okolni
  • Ha nem vagy képes tanulni belőle

  Hidd el, a kudarcok sokkal több lehetőséget adhatnak, mint elsőre gondolnád!

  “A kudarc szimplán visszajelzés. Használd, maradj elkötelezett a víziód iránt, folyamatosan tegyél lépéseket! Ne állj meg! Haladj előre! Menni fog.”

  Lewis Howes

  Máris küldöm e-mailben!

   Hogyan éld túl a kudarcot és hogyan hozd ki belőle a legtöbbet