fbpx

  Szeretnéd megélni a valódi szabadságot a vállalkozásodban?

  Akkor szabadítsd fel magad az elavult elvárások és megszokott sablonok alól!

  Ha végre igazán felfedezed a saját erődet és felismered a valódi vágyaidat, akkor semmi sem állhat az utadba!

  Mindannyian szeretjük, ha a dolgaink lazán, könnyedén és szinte maguktól értetődően haladnak.

  • De akkor mégis miért érezzük gyakran úgy, hogy akadályokba ütközünk?
  • Miért érezzük úgy, hogy mások sokkal jobban csinálják?
  • Miért érezzük magunkat néha kifejezetten gyengének, kevésnek?
  • Miért érezzük úgy, hogy a vállalkozásunk fenntartása állandó küzdelem?

  Tervezés, vagy áramlás?

  Vállalkozóként érezzük a nyomást, hogy tervezni kéne, sőt, szinte kötelező. Azonban sokan vannak közöttünk, akik számára ez igazi kihívás! 

  Akik a szívükből vállalkoznak, akiket a szenvedélyük hajt, gyakran érzik úgy, hogy a tervezés (és persze a többi “kötelező” feladat) inkább teher, korlát, akadály, nyűg, mint segítség a vállalkozásuk életében. Emiatt persze az önbizalmuk alacsony, az önértékelésük instabil és állandóan megkérdőjelezik saját vállalkozói létüket. Ők azok, akik inkább áramolni szeretnének!

  Megértem! Én is hasonlóan érzem.

  Azonban sokan összekeverik az áramlást a sodródással!

  Mi a különbség? 

  Amikor sodródsz az árral, akkor valóban kiszámíthatatlan, irányíthatatlan körülmények és események sorával találkozhatsz, amikre vagy tudsz hatékonyan reagálni, vagy nem.

  Amikor áramlásban vagy, akkor az irányítás a kezedben van! Nem a görcsös kontroll, hanem a könnyed irányítás. Ilyenkor összhangba kerülsz önmagaddal, a vágyaiddal, a szándékoddal, tisztává válik előtted az út, láthatóvá a következő lépés és a “véletlenek” is a kezedre játszanak. Ehhez pedig az kell, hogy elengedj minden korlátozó gondolatot, érzést és elvárást, hogy felszabadítsd magadat, az energiáidat és örömmel megélhesd azt, amit csinálsz. Ilyenkor szívből élsz, nem agyból.

  De hogy kell ezt csinálni?

  Ismerd meg magadat – ahogy már 3500 évvel ezelőtt is javasolták a görög bölcsek. Ismerd meg a saját erőforrásaidat, légy tisztában a képességeiddel, tudásoddal és hozd felszínre valódi vágyaidat. Ehhez elsősorban a szíveddel kell kapcsolódnod. Őt kell kérdezned és meghallanod. Sokkal bölcsebb, mint gondolnád! És ha elég teret engedsz neki, akkor az elméd olyan megoldásokat is képes lesz megteremteni, amiről még csak nem is álmodtál.

  Tervezz az áramlással! ebook

  Töltsd le most a Tervezz a áramlással! e-bookot

   Tervezz az áramlással! E-book

   Töltsd le most a Tervezz a áramlással! e-bookot

    Tervezz a áramlással! e-book

    Összeszedtem neked minden olyan gondolatomat, ami az eddigi tapasztalataim alapján született bennem. Rengeteg olyan nézőpontot hozok a tervezéssel, a jövővel és az áramlással kapcsolatban, amikkel ilyen formában talán még nem találkoztál.

    Azért tettem, mert sok szívből vállalkozóval dolgoztam már a terveiken, elképzeléseiken, az ötleteik megvalósításán. Láttam, hogy a megszokott tervezési sablonok, a tankönyvi minták mennyire le tudják korlátozni az embert, ha a szenvedélyéből szeretne megélni.

    Rengeteget kísérleteztünk, beszélgettünk, és egyre mélyebbre és mélyebbre ástunk velük, hogy megleljük a valódi, hatékony megoldást arra, hogy az áramlást ne csak esetlegesen élhessék meg, hanem bármikor újra és újra. Sőt! Hogy fenntartsák és ne hagyják magukat kibillenteni.

    Összegyűjtöttem azokat a legfontosabb témaköröket, amelyekkel érdemes tisztába kerülnöd, hogy áramlásba kerülhess, a vágyaidat megélhesd a vállalkozásodon keresztül és a vállalkozásodat is még magasabb szintre emelhesd:

    • Szív és ész
    • Múlt, mint erőforrás
    • Üzleti kapcsolatok
    • Ügyfelek
    • Jövővel való kapcsolat
    • Vízió
    • Célok
    • Megvalósítás
    • Pénzkérdések

    Hoztam benne neked egy teljesen új, és egyedi célkitűzési modellt! Ha eddig kirázott a hideg tőle, akkor most biztosan megszereted! Ugyanis rólad szól, belőled fakad! Semmit nem kell kitalálnod hozzá, csak hallgatnod önmagadra!

    Miért érdemes letöltened?

    • Nem tudtam kibújni a bőrömből, így nemcsak a gondolataimat osztottam meg veled, hanem természetesen tettem fel kérdéseket és hoztam feladatokat is! Így azonnal közelebb kerülhetsz a céljaidhoz!
    • Hoztam neked egy olyan célállítási modellt, amivel eddig sehol sem találkozhattál! Most tényleg nem kell hozzá használnod az eszed, bármily meglepő! Helyette viszont felfedezheted, hogy az ötleteidben van-e elegendő erő a megvalósulásukhoz!
    • Ha letöltöd az e-bookot, kapsz még mellé 5 olyan tippet, gondolatot e-mailben a jövőd teremtéséhez, amely biztosan közelebb visz a valódi szabadsághoz és segít, hogy áramlásba kerülhess!
    • Ledönthetsz jó néhány olyan tévhitet, ami eddig gúzsba kötött és felszabadíthatod magadat rengeteg felesleges elvárás alól!

    Töltsd le most a Tervezz a áramlással! e-bookot

     Koronczai Rita

     Koronczai Rita vagyok, vállalkozók coacha

     Szenvedélyem az önismeret. De tudod mit? Inkább a szívből, szívvel élés. Nem véletlenül lett a szlogenem a Soul In Business! Lélek nélkül, szív nélkül nem lehet élni, vállalkozni meg pláne nem! Főleg annak, aki a szenvedélyéből szeretne megélni!

     Aki szívből vállalkozik, gyakran érzi magát sebezhetőnek – hiszen azt adja a világnak, ami az ő lényege, a lelke megtestesülése. Minden ítélet, ami az ő termékét, szolgáltatását éri, az egyben ítélet felette is – akár jó, akár rossz ítéletről is van szó. Éppen ezért tartom fontosnak, hogy minél erősebbé váljanak, minél inkább legyenek tisztába a saját értékeikkel, hogy magabiztosan és szabadon megvalósíthassák önmagukat! Szeretném, ha megszabadulnának a társadalmi elvárásoktól, az üzleti szokások nyomásától és megtalálnák a saját útjukat!

     Ha Te is ilyen vállalkozó vagy, akkor biztosan érted, miről beszélek!