fbpx

Letölthető anyagok

Letölthető anyagok

Itt találod azokat az anyagokat, amelyeket azért hoztam létre, hogy segítségükkel önállóan is haladhass, megtaláld a megoldásaid, vagy épp támpontot, inspirációt nyújtsanak, ha épp arra lenne szükséged.

Néha elég egy-egy kérdés, egy mondat ahhoz, hogy minden megváltozzon, hogy más színben lásd Önmagad és a helyzetet. Remélem, hogy itt megtalálod azt, amire Neked most szükséged van!

A letölthető anyagokat egyedül is tudod használni, de ha elakadnál, ha többre lenne szükséged, akkor kérlek, ne habozz, keress bátran! Sokszínű szolgáltatásokkal várlak Téged is! 

“A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.”

Nelson Mandela

A kudarc, mint lehetőség

Nincs olyan ember a világon, akit ne érne kudarc. Bármit teszel, vállalod annak a kockázatát, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy azt elképzelted.

Nem a kudarccal van gond, hanem azzal, ha rosszul kezeled.

  • Ha hagyod magad betemetni a kudarc okozta rossz érzések által
  • Ha elveszíted a kedved és a motivációd
  • Ha a félelmeid az újabb kudarctól teljesen lebénítanak
  • Ha elhárítod a felelősséget és másokat kezdesz okolni
  • Ha nem vagy képes tanulni belőle

Hidd el, a kudarcok sokkal több lehetőséget adhatnak, mint elsőre gondolnád!

Rengeteget tanulhatsz belőlük nem csak a világ működéséről, de leginkább Önmagadról. Önmagadat még jobban megismerni pedig egyet jelent azzal, hogy egyre többet leszel képes kihozni magadból, egyre magasabb szintre leszel képes emelkedni. A valódi siker, az elégedettség és az öröm pedig ezeken az egyre magasabb szinteken egyre többet és intenzívebben van jelen. Épp ezért olyan fontos, hogy képes légy szembe nézni a hibáiddal, hiányosságaiddal, elrontottnak tűnő lépéseiddel.

Szóval tekints a kudarcra egy lépcsőfokként, amely eljuttat a célodig. Hogy hogyan, azt pedig megtudhatod ebben a letölthető anyagban! Olvasd el, csináld végig a feladatokat és máris más színben láthatod Önmagad, a helyzetet és az előtted álló lehetőségeket!

“A kudarc szimplán visszajelzés. Használd, maradj elkötelezett a víziód iránt, folyamatosan tegyél lépéseket! Ne állj meg! Haladj előre! Menni fog.”

Lewis Howes

Máris küldöm e-mailben!

    Hogyan éld túl a kudarcot és hogyan hozd ki belőle a legtöbbet