fbpx

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Folyamatosan fejlődő szolgáltatások széles tárházával várlak,

  • akár egyéni, igazán fókuszált és személyre szabott közös munkában gondolkodsz,
  • akár a csapatodat szeretnéd közös nevezőre hozni és kihozni belőlük a legjobbat,
  • akár inspiráló közösségre vágysz, mindenképp jó helyen vagy!

Ahogy nincs két egyforma hópehely, úgy nincs két egyforma megoldás sem, még ha hasonló problémákról, kihívásokról is van szó. Éppen ezért kínálok a különböző igényeknek és lehetőségeknek megfelelő szolgáltatásokat. Ezek mindegyike arra hivatott, hogy vállalkozóként kihozhasd önmagadból, vagy csapatodból a legjobbat.
Hiszem, hogy önmagunk fejlesztése, tudatosságunk emelése, a kritikus gondolkodás a kulcs ahhoz, hogy valódi sikereket érjünk el.

Szeretném, ha megtalálnád a Számodra leginkább megfelelő megoldást, ezért többféle lehetőség közül választhatsz!

Ha bizonytalan vagy, hogy milyen megoldás lenne Számodra ideális, ne habozz, keress meg és közösen megtaláljuk a megfelelőt!

Egyben biztos lehetsz: én mindent elkövetek azért, hogy a közös munka igazán eredményes legyen!

Ha pedig úgy érzed, még nem jött el az idő a közös munkára, de szeretnél többet látni abból, hogyan is dolgozom, kérlek, csatlakozz a Magabiztos vállalkozók Facebook csoportjához, ahol egy igazán inspiráló közösség vár.

szolgáltatások

Business coaching

Business coachingMár nem elég, hogy egy-egy technikai megoldást – mint az értékesítés, marketing, tárgyalástechnika, stb. – elsajátíts. Vállalkozóként a személyiségednek intenzív és mélyreható fejlesztése, például egy business coaching folyamat során, a kulcs a sikeres és hatékony vezetéshez.

Tovább olvasok…

VIP Mentorálás

Business_coachingKomoly életútváltás esetén egy tapasztalt mentor támogatásával lehetőséged van arra, hogy 3 hónap alatt nagyon mély önismereti folyamaton menj keresztül, melynek eredményeképp valóban gyökeresen meg tudod változtatni az életed.

Tovább olvasok…

Csoportos coaching

támogatóHa van olyan témád, amivel eddig nem boldogultál és szeretnél benne egy óriásit előre lépni, ráadásul szívesen támogatsz másokat is abban, hogy ők is ugyanezt megtegyék és közben pedig tanulsz és inspirálódsz egy klassz társaságban, akkor ez pont Neked való!

Tovább olvasok…

Közösség

közösségTe tudod mit jelent a támogatás? Érezted már, hogy van egy biztonságos közeg, ahol magányos vállalkozóként otthon érezheted magad? Ahol a magány megszűnik, és hozzád hasonló vállalkozókkal kapcsolódhatsz, beszélgethetsz, akikkel közösen fejlődhettek?

Tovább olvasok…

Letölthető anyagok

Itt találod azokat az anyagokat, amelyeket azért hoztam létre, hogy segítségükkel önállóan is haladhass, megtaláld a megoldásaid, vagy épp támpontot, inspirációt nyújtsanak, ha épp arra lenne szükséged.

Néha elég egy-egy kérdés, egy mondat ahhoz, hogy minden megváltozzon, hogy más színben lásd Önmagad és a helyzetet.

Tovább olvasok…

Points Of You

Points Of YouPoints Of You™ fotóterápiás eszköz segítségével könnyedén, kifejezetten játékos formában képesek lehetünk arra, hogy számtalan nézőpontot felfedezve megértsük és megoldjuk az életünkben keletkezett elakadásunkat.

Tovább olvasok…

Theta Healing Technika

Theta Healing tecnikaEgy fókuszált beszélgetés meditatív állapotban, amely lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, korlátozó hiedelmeink felismerését, törlését, életünket támogató gondolatokkal, érzésekkel való megélését, erényeinkben való fejlődést. A ThetaHealing, a belső forrássunkkal való kapcsolódáson keresztül pozitív életminőséget teremt.

Tovább olvasok…

Meddig vársz még?

Az életünk véges. Nem ijesztgetni akarlak, de gondolj bele, mennyi időt szeretnél még elvesztegetni arra, hogy

  • rosszul érzed magad a bőrödben
  • folyamatosan korlátozva érzed magad
  • csak félgőzzel csinálod a vállalkozásod
  • senyvedsz a kapcsolataidban
  • mások elvárásainak akarsz megfelelni

Itt az idő, hogy végre elkezdj élni!

Itt az idő, hogy végre a saját életedet éld!

Itt az idő, hogy megismerd Önmagad és felfedezd a saját belső erődet!

“Az a baj, hogy azt hiszed, van időd”

Buddha