Vállalkozz szívből! Csoportos coaching

Intenzív támogató csoport

Különleges folyamatra invitállak!

A csoportos coaching rendkívüli lehetőség arra, hogy egyszerre tapasztald meg egy közösség intenzív támogató erejét, amikor Te vagy a középpontban és ugyanakkor Te is megéld, milyen az, amikor valaki más számára jelent a Te tudásod, tapasztalatod, nézőpontod igazán jelentőségteljes támogatást.

Ha vállalkozol, és vannak kételyeid, aggályaid, megválaszolatlan kérdéseid, hogy biztosan jól csinálod-e, vagy hogyan csinálhatnád még jobban, és szeretnél végre egy óriásit előre lépni, ráadásul szívesen támogatsz másokat is abban, hogy ők is ugyanezt megtegyék és közben pedig tanulsz és inspirálódsz egy klassz társaságban, akkor ez pont Neked való!

Hogy zajlik?

Optimális esetben 6-8 fő alkot egy csoportot. 

Ez a 6-8 hat fő hat-nyolc alkalommal találkozik az online térben (adott esetben személyesen) és együtt kiválasztják, az adott alkalommal kinek a témáját dolgozzák fel. Egy alkalom kb. másfél óra, melynek során egy meghatározott menet mentén a csoporttagok támogatásával, kérdéseivel, nézőpontjaival nemcsak kibontjuk a témát, hanem rengeteg megoldási javaslat, ötlet, felismerés születik.

A csoporttagok nemcsak abból profitálnak, amikor az ő saját témájuk kerül a középpontba, hanem akkor is, amikor a másiknak segítenek. 

Gyakran előfordul, hogy a saját elakadásainkra mi magunk alig, vagy egyáltalán nem látunk rá, nem értjük, mi miért történik velünk. Azonban másoknak valahogy mindig könnyebb segíteni, mások problémáját mindig tisztábban tudjuk látni.

Amikor másoknak segítünk, valójában önmagunkon segítünk. Amikor másokat figyelünk, igyekszünk őket megérteni, valójában saját magunkat fedezzük fel. Így válhat a támogató egyben támogatottá is.

És amikor egy csoportban a titoktartás nemcsak üres frázis, hanem a bizalom legmasszívabb alapja, akkor az őszinteség önmagunkkal is sokkal könnyebbé, egyértelműbbé válik. Már nem félünk, mert a megértés és a megoldás utáni vágy sokkal erősebb a sebezhetőségtől való félelemtől. És valójában ez tesz minket erőssé.

támogató