fbpx

Business coaching

Business coaching

A folyamatos fejlődés, a tudatosság egyre magasabb szintre emelése, az önreflexió ma már elengedhetetlen ahhoz, hogy vállalkozóként maximálisan megfelelj a kihívásoknak. Már nem elég, hogy egy-egy technikai megoldást – mint az értékesítés, marketing, tárgyalástechnika, stb. – elsajátíts. Vállalkozóként a személyiségednek intenzív és mélyreható fejlesztése, például egy business coaching folyamat során, a kulcs a sikeres és hatékony vezetésnek.

Az újonnan tanult technikai képesség gyakran csak ideig-óráig működik. Ennek hátterében olyan blokkok állhatnak, amelyek miatt a tanult képességekkel a nem tudsz tudat alatt azonosulni, nem tudod azokat zsigeri szinten magadévá tenni. Ezeknek a blokkoknak a feloldása olyan gyökeres, hatékony és tartós változásokat generál, amely messze túlmutat egy-egy vezetői képesség megtanulásán.

A business coaching pont azt kínálja, amire Neked, mint vállalkozónak szükséged lehet ahhoz, hogy önmagadat a lehető legmagasabb szintre emelve sikerre vidd a vállalkozásodat.

Hiszen a vállalkozásod pont csak annyira tud fejlődni, amennyire Te fejlődsz. Ha Te nem teszed, akkor a vállalkozásod sem fog.

“Egyetlen rosszabb dolog van annál, mint elkezdeni valamit és belebukni…nem kezdeni el semmit!”

Seth Godin

Business_coaching

“Senki nem veheti el tőlünk a képességeinket és mindenkinek van olyan területe, ahol még tud fejlődni”

Warren Buffett

Hogyan dolgozunk együtt?

A business coaching során feltérképezzük azokat a területeket, amelyek támogatásra, fejlesztésre, vagy csak új nézőpontokra szorulnak.

Gyors haladás!

Számomra a hatékonyság, vagyis a gyors és mélyreható változás nagyon fontos. Ahogy Számodra az, hogy minél előbb magad mögött hagyd a korlátaidat és a vállalkozásodból ki tudd hozni a legtöbbet. Az időpontegyeztetéskor már arra foglak kérni, hogy írj nekem magadról, a kihívásaidról, a témádról. Ez mindkettőnknek segítséget jelent: azzal, hogy leírod, már Önmagadat is fókuszba hozod, átgondolásra, konkretizálásra készteted. Másrészt én is kapok egy képet Rólad előzetesen, amivel nagyban meggyorsíthatjuk a folyamatot.

A folyamat

A témádtól, problémád mélységétől, komplexitásától függ, hogy hány alkalom szükséges ahhoz, hogy komfortosan érezd magad a helyzetedben, és magabiztosan megálld a helyed a feladataidban. Gyakran már egy alkalom is hozhat olyan új nézőpontot, felismerést, amely gyökereiben megváltoztatja a hozzáállásod, de előfordulhat, hogy 3-6 alkalom is szükséges, hogy a fejlődésed valóban mélyreható legyen. Általánosságban elmondható, hogy 5 alkalom optimális és elegendő a tartós és hatékony változáshoz.

A konzultációk között számíthatsz feladatokra is, elgondolkodtató kérdéssorokra, amely azt szolgálja, hogy két konzultáció között is fókuszban tudj maradni, és még mélyebb aspektusaiban feltárhasd saját működésed.

A leglényegesebb azonban az, hogy elkötelezett légy a változás, a fejlődés iránt, hogy képes legyél nyitottan, kíváncsian rálépni arra az útra, amely a sikerhez vezet.

Távolság nem akadály

A konzultációk történhetnek online és személyesen is – ez utóbbira Veszprémben van lehetőség.

Árak

  • A 60 perces konzultáció 35.000 Ft
  • 6 alkalom egy összegű kifizetése esetén 185.000 Ft