fbpx

Magabiztos vállalkozók

Magabiztos vállalkozók – közösség

A közösség ereje sok mindenre képes! Inspirál, motivál, informál, támogat.

Te tudod mit jelent a támogatás? Érezted már, hogy van egy biztonságos közeg, ahol magányos vállalkozóként otthon érezheted magad? Ahol a magány megszűnik, és hozzád hasonló vállalkozókkal kapcsolódhatsz, beszélgethetsz, akikkel közösen fejlődhettek?

A Magabiztos vállalkozók Facebook csoportja pont ilyen!

Nem hagylak Magadra! Nem kell, hogy egyedül legyél az ötleteiddel, gondjaiddal! Az én célom, hogy Te minél jobban megismerd önmagad, hogy képes legyél napról napra egyre többet kihozni magadból és a vállalkozásodból.

A másik célom pedig, hogy olyan platformot biztosítsak a Számodra, ahol hozzád hasonló vállalkozókkal tudsz kapcsolódni. Elképesztően inspiráló, amikor

A Magabiztos vállalkozók Facebook csoportjához bármikor csatlakozhatsz, csak kattints rá!

közösség

Remek kérdéseket tudsz feltenni, ami elgondolkodtat, és van, hogy bennem fogalmazódik meg a válasz, van, hogy itt kapok választ… Nagyon sokszor kitűnő időzítéssel osztasz meg gondolatokat amik épp aktuálisak számomra és jó a társaság, csak a hétfői meetingekről maradok le   Tudom, nem én vagyok a legoptimistább, legpozitívabb tag, de már dolgozom rajta

E. Kativarrónő

Csatlakozom az előttem szólóhoz: jó kérdések vannak, amik rendre be is találnak és elgondolkodtatnak. A marketing kihívást, a mi az első “akciód” volt, Rita, egyenesen imádtam.

Szóval köszi, hogy itt lehetek

H. Anitacoach, tréner

Szintén csatlakozom az előttem szólókhoz: a megfelelő időben és témában feldobott kérdések, jó ötletek, más nézőpontok sokat adnak nekem. A társaság nagyon jó, csupa pozitív, segítő, vagy arra törekvő ember egy helyen csodákra képes! Köszönöm!

G. Beakineziológus

Kreativitás, lendület, frissesség párosul megengedéssel, elfogadással, szeretetteljes, de kitartó motiválással. Számomra teljesen új és tápláló kombója a kommunikációnak. Jól érzem itt magam és biztonságban, szeretve, önszeretve tanulhatok.

P. Juditnői kör vezető

Tényleg egyedi meglátásaid, tartalmas, elgondolkodtató, előre vivő gondolataid vannak. Jó látni, hogy egyre többen mernek megnyílni, hozzászólni. Az online lehetőségek, meg még közelebb hoznak bennünket egymáshoz, miközben ez az év eléggé az elszeparálódásról akart szólni. Itt ez biztosan felülíródott.

S. Ágikineziológus

Nekem mindig tetszik minden, amit Rita csinál. ? Például övé az első olyan Facebook csoport, ami hosszú távon fenn tudja tartani az érdeklődésem, szívesen olvasom a posztjait.

Gy. Henriett

Elgondolkodtató, példamutató társaság, veled az élen.

B. Krisztinaíró, festőművész, mentor

Hétindító minimeeting

2020 szeptember óta minden hétfő reggel találkozunk!

Ha Te is egyedül vállalkozol, akkor jól tudod, hogy sokszor azért nem jutsz egyről a kettőre, azért vagy elmaradva az ötleteid megvalósításával, mert egyszerűen nincs kivel megbeszélni. Jól ismerjük mind, milyen érzés magunkra maradni az ötleteinkkel, gondolatainkkal, félelmeinkkel. Aztán jön a bosszankodás és a düh, hogy nem haladunk a céljainkkal felé, vagy sokkal lassabban, mint szeretnénk.

Ezért is szeretik nagyon sokan és egyre többen a #Hétinditó_minimeetingeket.
Itt lehetőséged van arra, hogy begyűjts egy csomó visszajelzést, gondolatot, inspirációt, ötletet! Tudatosíthatod magadban, hogy mennyi mindent elértél az elmúlt időben, ráláthatsz arra, hogy igenis van mire büszkének lenned!
Ugyanakkor Te is rengeteg támogatást és inspirációt nyújthatsz másoknak pusztán azáltal, hogy jelen vagy!

Sokszor voltam már szemtanúja annak, hogy a #Hétinditó_minimeetingen résztvevők hogy kaptak szárnyakat, lendületet, hogy sikerült végre a régóta dédelgetett álmaikat végre megvalósítani, hogy sikerült sokkal hatékonyabbá, fókuszáltabbá válniuk!

A Magabiztos vállalkozók Facebook csoportjában hétfőnként tartjuk a Hétindító minimeetinget, gyere és csatlakozz Te is!

közösség

Talán fura, de én most ezekkel a hétindító meetingekkel szeretgetem magam. Szerencsére eddig könnyen be tudtam illeszteni az időmbe. De olyan ez nekem, mint másnak egy finom, habos kávés énidő. Hasonszőrű társakkal, inspiráló gondolatokkal. Jót tesznek nekem a rendszeresen feltett kérdések az elmúlt hétről, heti célokról, tervekről. Tanulhatom , h nem vagyok béna, csak még nem biztos, h jól csinálom. De az sem biztos, h nem.

Ma rájöttem, h amikor eddig tekintélyszemély tette fel ugyanezeket a kérdéseket, akkor magyarázkodtam, védekeztem, önmagam előtt is. Itt a kérdések másként hangoznak. Tanulom, h erről a vállalkozói témáról hogyan lehet, s hogy egyáltalán lehet másként beszélni, s kaphatok másfajta hozzámállást, mint eddig. Tanulok másként hozzáállni magamhoz.

P. Juditnői kör vezető

Nagyon fel tud turbózni ez a Hétindító meeting. Minden alkalommal van egy olyan mondat, gondolat, ami ad egy gyomrost, hogy felrázzon, és jelképesen jól popolón billentsen… hiszen a fenékberúgás is előrébb visz.  A másik nagyon izgalmas része ezeknek a meetingeknek, hogy bár mindenki mással foglalkozik, más a profilja, mégis, vannak összefonódások, átfedések, és ez tanulságos és inspiráló is egyben…   Rita, neked pedig köszönet,hogy hétről hétre ránk áldozod a hétfő délelőttödet

E. Kativarrónő

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönök mindent!

Amennyire idegenkedtem korábban attól, hogy ilyen és hasonló meetingeken vegyek részt a neten idegenekkel, annyira jól ment. Jól éreztem magam veletek, sokat tanultam tőletek.

Ritának külön köszönöm, hogy összehozta ezt a lehetőséget!

B. KrisztinaÍró, festőművész, mentor

Köszi Rita a facilitálást, nagyon hasznos, mély tartalmak jöttek felszínre ebben a bő egy órában. Örülök, hogy a részese lehettem.

N.C. EszterKarriertanácsadó

Az egyik dolog, amit Benned megszerettem, ahogyan meg tudod fogalmazni a történéseket, ahogy gondolattal kapcsolódsz, rávilágítasz, és kerek egésszé teszed. Köszönöm!

J. Krisztinatulajdonos

Én úgy imádom ezeket a hétfő reggeleket!

M. SzabinaErdőtündér