fbpx

ThetaHealing® technika

Theta Healing Technika

Mi az a ThetaHealing® Technika?

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel. Nem kezdett bele a tanításba, egészen 2006-ig, amíg nem tökéletesítette ki magán a technikát.

A ThetaHealing Technika egy meditációs módszert használó spirituális filozófia, amely –miközben közelebb kerülünk általa a Teremtőhöz (Istenhez, Forráshoz, Univerzumhoz – vallástól függetlenül, mindenki a saját világnézete szerinti felsőbb intelligenciához) fejleszti elménket, testünket és szellemünket. Egy fókuszált beszélgetés meditatív állapotban, amely lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, korlátozó hiedelmeink felismerését, törlését, életünket támogató gondolatokkal, érzésekkel való megélését, erényeinkben való fejlődést. A ThetaHealing, a belső forrássunkkal való kapcsolódáson keresztül pozitív életminőséget teremt.

A ThetaHealing Technika azt vallja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy A Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy a „théta” és „delta” agyhullámot használó, fókuszált imán keresztül, (magában foglalja a fizikát és a kvantumfizikát ) tényleges tanújává válhatunk annak, mikor A Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg. Tapasztalataink szerint a ThetaHealing technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jóllét jön létre.

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra, vagy olvasd el ezeket a cikkeket:

Miért a Theta Healing? 1.
Miért a Theta Healing? 2.
Miért a Theta Healing? 3. 

Minden kapcsolatunk az önmagunkhoz való viszonyunk tükre.

Deepak Chopra